i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥


Azt mondják, a mosoly nem kerül semmibe annak, aki adja, de mégis értékes annak, aki kapja. Én meg azt mondom, hogy ha beintek, az is ingyen van, viszont sokkal személyesebb és őszintébb is 
Múlton rágódni? Nem fogok. Változtatni? Nem tudok. Tettem amit tettem, nem bánom. Vannak és lesznek hibáim, melyekből tanulok. Ki mit mondd, nem érdekel! Vannak irigyek, ellenségek, szerelmek, barátok. Viszont életem csak egy van, úgy élem, ahogy jó nekem!


,Akkoriban úgy gondoltam, hogy soha többé már nem akarok szerelmes lenni.De akármennyire fáj is ,akármennyire kínzó, szeretnék még egyszer ébren álmodni. Még egyszer tiszta szívből szeretni valakit",,Soha ne mond,hogy szeretsz,ha igazán nem érdekel,soha ne beszélj érzésekről, ha igazából nincsenek is ott,soha ne fogdd meg kezem , ha összefogod törni a szívem,soha ne mondd,hogy megfogsz tenni valamit,ha nem is tervezed,hogy belekezdj, soha ne nézz a szemembe,ha minden amit teszel hazugság,soha ne mondd hogy Szia ,ha Viszlátot mondanál",,Ha igazán fontos vagy valakinek,lehet,hogy egy kis gondolkozás után ,de feladja azt a másik dolgot ami miatt elveszíthet téged, akárhogy is szeretné"


,,Csak azt tudjuk igazán összetörni ,akit szeretünk,de vele együtt magunkat is összetörjük"
,,A hallgatás felér egy vallomással"
,,A hirtelen támadt szerelem múlik el a legnehezebben" ,,Sírsz:mert nagyon fáj ami történt.Vársz:hogy visszatörjön akiért megtörtél.Fekszel:párnák között könnyekkel.Alszol:magány közt a sötétben.Álmodsz:arról hogy majd visszatér. Kelsz:úgy hogy még mindig egyedül élsz .Reménykedsz: hogy legalább még látod egyszer. Csalódsz:mert álmodoznod nélküle kell.Élsz:úy hogy már nem szeret.Halsz:mert úgy érzed így jobb neked"


,Miért csinálod ezt velem??

Szeretlek...Eddig nem mondtam,mert  nem éreztem igazán..Most ,hogy elveszítettelek ..érzem csak ..De tudom ,Neked ez már nem jelent semmit ..CSak egy szó,melyet nem viszonzól többet már..Csak egy érzés,mi hidegen hagy most már,csak egy szó ,mely lelakatolt szívekre talál"
,,Miért ragaszkodunk ugy a csomagunkhoz  akkor is,  mikor kétségbeesve próbálunk tovább lépni?Mert mindannyian tudjuk jól ,hogy megeshet: túl hamar engedjük el "

Változunk, felnövünk,rábaszunk, szeretünkmegbántódunk.de tinédzserek vagyunk.még tanulunk:)


' -Keeeell!! Engedj eeel.!-Neem!! Nem hagyom, hogy még egyszer összetörj!!' ;))
- Kérem vissza a szívemet te seggfej! ... És már NEM érdekel, milyen édesen nézel. : DD
Ne hamis légy, hanem valódi, és ígérd meg, hogy benned tényleg nem fogok csalódni..


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 189
Tegnapi: 197
Heti: 851
Havi: 2 944
Össz.: 1 259 893

Látogatottság növelés
Oldal: Idezetek
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »