i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

Csak annak mondd,hogy szeretlek,akit igazán szeretsz.Ne tedd boldogtalanná,akit boldoggá nem tehetsz..
Az igazi szeretet ott kezdődik, ha én tiszteletben tartva elengedem azt, aki szeretne elmenni, bármennyire is fáj nekem..


nincs műszempillám, nincs póthajam, nincs 20 centis tűsarkúm..nem öltözök ribancnak és mégis megfordulnak utánam az utcán. :))


Egy tipp a férfiaknak : legyél olyan férje a feleségednek, amilyen férjet a lányodnak szeretnél !!


tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a legszebb lány körülötted. azt is tudom hogy nálam százszor jobbat is kaphatnál. igen, van hogy teszek fel alapozót, és kifestem magam, de nem ezt tartja össze az egész arcomat. nem mindig vagyok a toppon, nem mindig a legdivatosabb ruháimat hordom, mert az nem kényelmes. van hogy ok nélkül hisztis leszek meg féltékeny. nem vagyok valami népszerű a fiúk körében, mint sok más lány barátod. viszont azt is tudom, hogy nem véletlen hogy egymásra találtunk mi ketten! már az első beszélgetés után tudtam hogy nekem te kellesz.. napról napra egyre jobban! kérlek becsüld meg a szívemet, és ne törd össze, mert lehet egy újabb összeomlást nem bírnék ki !Egy év hosszú, egy perc röpke, s mégis egy röpke percben, egy egész élet törhet össze!Szeretni úgy is lehet, hogy nem mutatod meg.
Szeretni úgy is lehet, hogy lábad megremeg.
Szeretni úgy is lehet, hogy csókolni nem mered.
Szeretni úgy is lehet, hogy könnyed megered.

Az igazi szerelem bizonyára az, amelynél az ember a nő első megpillantására már érzi, hogy imádja és meg tudna halni, vagy bárhová utána menne.„Irigylem azt, kinek fogod most kezét, irigylem azt, kinek suttogod nevét,irigylem azt, ki ott van most veled, s irigylem azt, ki veled együtt nevet. Irigylem még azt is, hogy neki mondod el, mit nekem mondtál, s Én neked mondtam el, egyetlen szó, mely szebb minden szónál, mit újra mondanék, ha még velem volnál. Mondanám egyszer, tízszer vagy százszor, éjjel, s nappal, bármikor, bárhol, de hiába mondom, hisz nem vagy már velem, vele vagy már, s neki mondod, mit elmondtál nekem."


"Üres a sátor, a cirkusz bezár, de a porond közepén egy bohóc megáll.
Most nem nevet, nem bohóckodik, kifestett arcán egy könnycsepp folyik.
Rájött, hogy nincs élete, bohócarca eggyé vált vele. Felhúzta a sátorlapot, kilépett a napra. S egy pillanatra felvillant az igazi arca.
"


Hajlamos vagy a trendi mesét elhinni,hiába habos.Botrányos,hogy a színvonal olykor mennyire lapos.
Kritizálj csak egész nyugodtan...se szebb se jobb nem leszel nálam

„Elszorul a torkom, ha szembe jössz velem. Elárul az arcod, de nem beszélsz te sem. A boldogságunk mellett csendben elmegyünk. Mondd: Miért jó így nekünk?"


''Az élet akkor változik, amikor mi is változunk.''


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 108
Tegnapi: 197
Heti: 770
Havi: 2 863
Össz.: 1 259 812

Látogatottság növelés
Oldal: Idézetek
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »