i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

A vodkát tisztán, a szexet mocskosan szeretem;)Szingli vagyok, igen élvezem, de néha olyan jól esne, ha valaki azt mondaná: "Te vagy a mindenem!"


Félek, hogy egyedül maradok. Attól félek, hogy mindig valakinek a barátja, vagy húga, vagy bizalmasa leszek, de soha nem mindene valakinek.
 
Félek, az elvesztéstől, a csalódásoktól, a kudarctól, a visszautasítástól, a világtól, a fényektől, a sötétségtől, az ismerkedéstől, a fájdalomtól, az emberektől, a szimbólumoktól, az érzelmektől, a szerelemtől, a szeretettől, az élettől, önmagamtól.
 
Van úgy, hogy csak ülök és azon gondolkozok, hány olyan embert hagytam már elmenni, akinek most azt mondanám, 'maradj'. Azt hiszem, most értettem meg, mekkora súlya van a ki nem mondott érzéseknek..
 
Ördög is voltam és gyönyörű angyal, ahogy jól esett éppen. Földre rogytam, szálltam az égen. Voltam hű és hűtlen. Hol gazdag voltam, hol nagyon szegény. Bátor, bár néha féltem, de senki ne mondja rám: nem az álmaimnak éltem!”
 
Hogy megértsd, mennyit ér 1 év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell. Hogy megértsd, mennyit ér 1 hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra. Hogy megértsd, mennyit ér 1 hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét. Hogy megértsd, mennyit ér 1 óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár. Hogy megértsd, mennyit ér 1 perc, kérdezd meg az utast, aki lekéste a vonatot. Hogy megértsd, mennyit ér 1 másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet. Hogy megértsd, mennyit ér 1 tizedmásodperc, kérdezd meg a sportolót, aki csak ezüstérmet nyert az Olimpián. Minden pillanat kincs, ami a tied. És becsüld meg jobban, mert megoszthatod valakivel, akivel tökéletesen eltöltheted.És emlékezz, hogy az idő senkire sem vár. A tegnap történelem...
 
Ne várd meg, amíg késő lesz. Amit már hetek, hónapok- évek óta halasztgatsz, kezdd el még ma!
 
 Hiába akarsz 'imádni való nő' lenni, ha hagyod, hogy kurvaként kezeljenek.
 
Nincs rosszabb, mint úgy érezni, hogy senkit nem érdekel,hogy létezünk,hogy senki nem figyel arra amit mondunk,és hogy a világ tökéletesen működik a mi zavaró jelenlétünk nélkül is...
 
reggel mikor kinyitom a szemem , boldog vagyok mert tudom hogy vele fogok találkozni.. !
 
Nézz tükörbe minden este, és kérdezd meg magadtól: "ugyanezeket tettem volna, ha ez lett volna az utolsó napom?"
 
Mindig is néptáncos akartam lenni... de rájöttem, hogy ahogy én táncolok, olyan nép nincs:DD
 
 Az az igazi fiú, akinek ha egy lány nemet mond, akkor küzd érte, nem pedig mást keres..
 
Sokak szerint a remény erőt ad, mások viszont, akik már reméltek, nemcsak úgy ímmel-ámmal, hanem igazán, azok tudják, hogy ez pont fordítva van: a reményhez kell az erő. Sokkal több erő kell hozzá, mint a reménytelenséghez. És szégyen, nem szégyen, az ember ereje, főleg ősszel, véges.
 
- Olyan nehéz elengedned, ami soha nem is volt a tiéd? 
- Reményem azért volt (...). Tudod, mi a remény, ugye?
 
Hiszem, hogy amikor valaki könyvet olvas, a fejében megszületik a saját filmje, arcot teremt a szereplőknek, megrendezi a jeleneteket, hallja a hangokat, érzi a szagokat. És pontosan emiatt van az, hogy ha valaki megnézi a filmes változatát egy könyvnek, ami tetszett neki, mindig csalódottan jön ki a moziból, és mindig azt mondja: "a könyv sokkal jobb volt".
 
Mikor így mosolygott rám, mindig az jutott eszembe, hogy őt szeretem legjobban a világon, ne merészeljen meghalni nekem. Soha.
 
Az élet úgy terül el előttünk, mint egy végtelen bazár, és én alig várom, hogy megízleljem az édességeket.
 
Szingli vagyok igen, élvezem.. de néha olyan jól esne egy: "Te vagy a mindenem!" :/ :)
 
 nem leszek a játékszered, ha már a mindened nem lehetek !
 
Te hiányzol ! a régi te.. az új szívás!!!
 
 jobb ha tudod, hogy én sem B-terv, sem második esély nem vagyok!...
 
sokszor felmerül bennem a kérdés... vajon te is azt érzed, amit én?
 
tetszik a nadrágod! :) kipróbálhatom rajta a cipzárt?:$
 
 lehet, hogy tökéletes nem vagyok, de szeretni azért én is tudok! 


Biztos vagyok benne, hogy nem azért találkoztunk hogy ne legyen köztünk semmi!
...


 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 164
Tegnapi: 197
Heti: 826
Havi: 2 919
Össz.: 1 259 868

Látogatottság növelés
Oldal: idézetek
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »