i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

 

 

~ ha egy picit is érdekelnélek, nem hagynál elveszíteni...


tudod van, aki némán ül, van aki megőrül, van aki tűr, és van aki elmenekül, de néha van aki küzd, és néha van aki nyer, ha kell belehalok, de nem adom fel !


bolondos vagyok nem tagadom,ha elfogadsz,elfogadsz...ha nem,leszarom!;)


Nem vagyok se szép, se csúnya.. Nem vagyok se okos, se buta..
Nem vagyok se szerelmes, se magányos.. De éppoly különleges, mint mások.. :)


Bármikor, mikor magányos vagy: Gondolj arra, valaki, valahol rád gondol.. ♥


*ha ő elég hülye volt ahhoz hogy elsétáljon, te legyél elég okos ahhoz, hogy ez ne érdekeljen. :­­)Boldog akarsz lenni?Akkor három dolgot tegyél: légy azokkal,akik megmosolyogtatnak,nevess annyiszor ,ahányszor csak levegőt veszel,és szeress addig,amíg élsz. ;)


Te vagy az első, kinek hinni tudtam.
Te vagy az első, kinek nem hazudtam.
Te vagy az első, kit szivből szeretek.
Te vagy az első kit sosem feledek.


menny csak hiába nézel vissza , a szívemet törted össze , többé már nem ragassza senki össze '


ha valaki a hátam mögött beszél rólam az közel van a seggemhez ,hogy ki is nyalja ' ;)A pasik csak baszni tudnak..

~ Felbaszni
~ Átbaszni
~ Megbaszni
~ Kibaszni..A diákok vallásosak - "Kérlek Istenem, csak legyen meg a kettes!" ::D

 

"Tudod, az első vélemények nem mindig igazak.
Amikor megláttalak gyűlöltelek. De mikor közelebb kerültem hozzád, úgy gondoltam milyen csodálatos ember is vagy te. Teljesen azt hittem elérhetetlen vagy számomra.
Később kiderült hogy tévedtem.
Közelebb kerültél hozzám, mint valaha is gondoltam volna.
Megbíztam benned. Mindent elmondtam neked.
Ma már káromra rájöttem milyen ember is vagy valójában. Nem érsz annyit sem hogy rád gondoljak. Gyűlölni akarom ami vagy, de mégis leírhatatlanul beléd szerettem... :|Egy kis pillangót kergetek, mióta csak élek, és soha nem figyelek, mikor hova lépek. Ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha a távolban újra előkerül. Tudom úgyse lesz az enyém, mégis szaladok, de az évek során egyre lassabban haladok. A körülvevő emberek csak néznek rám bután, pedig csak futok az álmaim után...• Mond ki, amit gondolsz, csináld, amit szeretsz, ha tökéletes nem is, de igazi még lehetsz !

Ha tudnád,hogy hányszor nézem meg az adatlapodat facebook-on,meglepődnél. Ha hallanád,hogy milyen hevesen kezd verni a szívem amikor meglátlak, ledöbbennél. Ha látnád,hogy mennyire félek mindezt személyesen elmondani neked,szánakoznál. [szeretlek♥]

fogd már fel, hogy szeretlek te idióta, küzdök érted már mióta. de, ha neked egy ribanc kell, akkor engem felejts el. :/

mikor meglátom facebook-on görcsbe rándul a gyomrom .
úgy érzem rá kell írnom ... de már nem lehet ...
szeretlek.....♥ :'(

A legrosszabb érzés a világon az,
amikor olyasvalakit akarsz, akit
nem kaphatsz meg. /:

Hmm.. én nem vagyok szingli,csak hosszantartó,stabil kapcsolatot ápolok a szórakozással és a szabadsággal..

 

szeretném, ha én lehetnék magyarórán az ihleted, töri órán az emléked, nyelvórán a kiejtésed, tesiórán a mozdulatod, matekórán az ismeretlened, fizikán a képleted, földrajzon a vágyad, rajzórán az ecseted, biológiaórán a.. sejted ! :)'rájöttem, hogy nem lehetünk örökké együtt.. borzalmasan félek, rettegek, mert már nem lennék képes elveszíteni őt. mindig is hülyeségnek tartottam az efféle eszmefuttatásokat. én mégis félek. egyre több emlék van mögöttünk, egyre jobban ismerjük egymás legapróbb belső vonásait is. egyre jobban hiányzik ha nincs velem, csak egy napig nem látom is. mi lenne akkor velem, ha örökké vége szakadna? régen nem akartam, hogy komoly legyen, mégis az lett. persze nem bántam meg, hisz annyi mindent köszönhetek neki. imádom őt. de azt hiszem.. túlontúl közel engedtem a szívemhez. beleesett a szakadékba, és innen már ha akarom, ha nem; sose fog tudni kimászni ! ' ♥egy nagyon nagy marha egyszer azt mondta ha igazán szeretsz valakit akkor engedd el. és a többi idióta meg itt idézgeti, ez egy nagy hülyeség. ha igazán szeretsz valakit küzdj érte a végsőkig!'Kedves múlt! Köszönöm az összes leckét, amit kaptam! Kedves jövő! Azt hiszem, készen állok .. ! '"Állandóan hiányzik.Folyton csak rá gondolok. Mikor felkelek, mikor úton vagyok az iskolában, mikor az iskolában vagyok, mikor a matek témazárót írom amire nem tanultam és ezen múlik a bukásom, mikor az udvaron hülyéskedek a haverokkal, mikor kiderül hogy két hetet csúszik a dolgozat. mikor kiderül hogy elmarad néhány óra, mikor hazafelé battyogok, közben zenét hallgatok, nézem a tájat, mikor leveszem a cipőm, mikor leülök az ágyamra, mikor valami iszonyatvicces vígjáték megy, mikor pakolok, mikor zuhanyzom, mikor lefekszem, mikor alszom. Aztán megint kezdődik minden elölről. Rettenetesen hiányzik.. Szeretem"♥"Van, hogy a szia helyett azt írnám , Szeretlek.."' Ott ült mellettem, olyan közel, hogy akár megérinthetném, és mégis olyan távol, mintha csak a képzeletemben élne...''Oly hirtelen jött és édesen.. S ellopta szívem teljesen' *-*Emlékszem, hogy dobogott a szívem, amikor először láttalak mosolyogni.
Milyen nehéz volt a szemedbe néznem anélkül, hogy rögtön fülig beléd
szeressek.Emlékszem, hogy féltem szeretni mielőtt megismertelek, hogy
sajogtak a múlt sebei...de te begyógyítottad őket.. ♥


" Van úgy, hogy találkozunk valakivel, talán sohase láttuk addig, de alighogy rápillantunk, érdekel, még mielőtt egy szót is váltottunk volna.."'Gondolkodni az életedről mindig elalvás előtt a legkönnyebb. Elgondolkozol ki, miért nincs most veled, ki, miért van most veled, ki, miért lehetne most veled, és ki az aki már soha többet nem lesz veled... Elgondolkozol, vajon ki gondol most rád, ki álmodik most veled, és hogy kinek örülnél, ha most rád gondolna, és veled álmodna ... ''Egyszer majd mindenki megtalálja a jobbat, az álmait, mindazt amiért és akiért élni, küzdeni érdemes. És akkor majd a múlt már csak egy emlék marad, egy gyönyörű gondolat, ami akár a jövőnk is lehetett volna.'" Lehetetlen. " - mondta a büszkeség ..
" Kockázatos. " - mondta a tapasztalat ..
" Képtelenség. " - mondta az ész ..
" Adj neki egy esélyt .. " - súgta a szív ..

 

..... néha szeretlek,néha utállak. néha gyűlöllek néha kívánlak,néha sírok azért amit tettél.néha nevetek azon,mit vesztettél!


 csak egy egyszerű lány kit már sokszor félre dobtak, kit már érzelmileg sokszor megpofoztak... : /


ha barát kell, a legjobb leszek. ha magányra vágysz, én a csönd leszek. és ember leszek, mert emberre vágysz: ki szeret, ki elfogad, s kit igaznak látsz.♥


cupido hívott. azt üzeni, hogy add vissza a darabokra tört szívem, hogy más majd puzzle-ozzon vele...


változik az életem, de nyugi, nincs nagy gáz, sokszor nem könnyű, már nemcsak cukor máz ...


mindegy mi áll előttünk, működni fog, mert túlságosan szeretlek ahhoz, hogy elengedjelek.. ♥

 

 

Exemnek mutatok egy fuck jelet, aki egyik nap még engem, két nap után mást szeret ! ;)

 

 

 

 

"Nem vagyok tökéletes,ahogy senkisem. De tanulok a hibáimból és mindent másképp csinálok"

Már nem rólad szól az álmom,már nem rólad szól a dal, eljátszottad a szívem, de látom ez nem zavar. Lesz ez majd még másképp, hidd el kicsim, átbaszlak majd én is, nem nagyon,csak kicsit!!;) Tudod mit? Leszarom!! Ez vagy te, kinek egy estére nem elég egy kurva se... rájössz majd idővel,hogy elvesztettél bébi, de az a gond ,hogy én akkor már látni sem foglak bírni ;)) Eljön majd az én időm is ;)

"Nem az a nagy dolog hogy közel lenni és szeretni,hanem távol lenni és kitartani."♥


Az én barátom nem csak akkor baràt , mikor segíteni kell hanem mikor megbánt valaki és padlóra küld akkor ő jön és azt ordítja : ugyan már találsz nála jobbat is ;)

'Ha te is szeretsz kérlek ne játszadozzunk tovább, te és én legyünk 'mi' végre, ha nem szeretsz, akkor meg tegyünk pontot a mondat végére. ;)


el se tudom képzelni nélküled az életemet. magam előtt is rejtély, hogy jutottam el idáig, de nagyon sok minden, ami lejátszódik bennünk, örök rejtély marad számunkra. jobb, ha az ember nem sokat gondolkodik ezeken a dolgokon, hanem egyszerűen tudomásul veszi őket. hiábavaló itt minden gondolkodás. senkinek se tudnám megmagyarázni, miért szerettem beléd.Nem érdekel már senki, nem akarom tudni... ha valaki elesett abba már nem kell belerúgni...!Ha az ember szeret: fél. Ha fél, bemagyaráz magának dolgokat. Ha bemagyaráz magának dolgokat, elhiszi a téves gondolatokat. Ha hisz, szomorú lesz. S ha boldogtalan lesz, rossz tetteket visz végbe. Nem azért jutnak eszembe ezek a hülye dolgok, mert kinézem belőled, hanem azért, mert szeretlek és félek. Félek, hogy egy nap eltűnök a szívedből. Félek, hogy egy nap, mikor felkelsz, ez jut eszedbe: nem akarom..." Elég könnyű ha nincs semmid, mert semmit sem tudsz veszíteni. De én már nem akarom ezt többé. Nem akarom, hogy ne legyen semmim. Én téged akarlak. Mindenestül. És nem érdekel, ha ezzel megkockáztatom, hogy újból elveszítek...mindent. "" Voltam önző és gyáva, olyan aki megfutamodik az érzéseitől. Nem mer szeretni, és nem is hagyja, hogy őt szeressék. De rájöttem, hogy ez az út nem vezet sehova... "


" Néha pont azon az úton találkozunk szembe a sorssal, melyen megpróbáljuk elkerülni azt. "" A múlt emlékei váratlanul törnek az emberre. Nem lehet felkészülni a támadásaikra, nem tudjuk, hová ragadnak bennünket, csak abban reménykedhetünk, olyan helyre, ahová szívesen megyünk. "


" Szívünkben láthatatlan papíron, olvashatatlan tintával kerülnek fel az örökké emlékezetes pillanatok... "


" Senki sem képes arra, hogy visszamenjen az időben és ismét elkezdje a történetét, de bárki újrakezdheti ma, és teremthet egy új befejezést. "


Valakit szeretek, valakit imádok, valakit föld alá kívánok...:P


Minden kijárat egy bejárat, máshová.


"A legfehérebb rózsának is fekete az árnyéka."Még hallom a hangod, érzem az ajkad, az illatot, ami tegnap volt rajtad... És rajtam az ideg, de nem tudom mi ez, csak rohannék, de nem tudom kihez...


Döntsd el, hogy mi a fontosabb: a büszkeséged és semmit nem kapni, vagy kockáztatni és talán mindent megnyerni.


"Add meg minden napnak az esélyt,hogy életed legszebb napja legyen!"

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 275
Tegnapi: 197
Heti: 937
Havi: 3 030
Össz.: 1 259 979

Látogatottság növelés
Oldal: idézetek *_*
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »