i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥


Egy kislány selymes hangon kérdezi a tükörtől 'tükröm tükröm, mondd meg nékem ki a legszebb a vidéken' .. a bátyja meghallotta és odasúgta 'te vagy a legszebb királylány' a kislány ekkor örömteli mosollyal kiugrált a szobából. az anyjuk látta ezt és csak könnyes szemmel azt mondta : az én fiam! :) Büszke vagyok a szívemre. Annyiszor játszottak már vele, megsebezték,
megcsalták, összetörték.. és még most is működik.


 
"A lelkem 2 tégla a szivem 3 ha megbántasz mind 5-t hozzádvágom.."
"Nem elég,hogy a jelek szerint állandó bérlete van a szívemhez,még a tudatalattimba is befészkelte magát."

"Egyszer egy indiai hercegnő édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet,mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.Egyetlen szót vésett bele: elmúlik...!"
"Az ember kétszer hal meg: egyszer, amikor a teste meghal, egyszer pedig már előbb, amikor nem képes többé szeretni. És ugyanígy kétszer is születik, másodszor akkor, amikor először szerelmes. Ekkor új egy világba születik bele: a hevesebb érzelmek, a magasabb rendű értékek, a mélyebb megértés világába. "
"Hibáztam...de ő volt életem legjobb tévedése.""Csak egy megtört szív.. egy szív, amely úgy érezte, örök boldogságra lelt."
"Az igaz szerelem végeztével csupán két dolog marad : a seb, amely sosem gyógyul be igazán és egy megtört szív, ami  üres lesz örökre."
"A zenének hangosan kell szólnia, hogy ne halljuk, hogyan omlik össze a világ."
"Mindenkinek meg van a maga hercege. A legtöbb lánnyal megesik, h halálosan szerelmes lesz egy olyan srácba, aki fel sem figyel rá."
"Azt mondják az új szerelem javítja meg a  megtört szívet, de hogyan?- Mert a szív nem fog újra igazán szeretni, ha eltörött már egyszer.."
"Csak naplementéig lehettem biztos benne, hogy itt marad velem.Mint a tündérmesékben, amikor elérkezik az a pont, ahol megtörik a varázs."

"Hogy megértsd, mennyit ér 1 év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell.Hogy megértsd, mennyit ér 1 hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra.Hogy megértsd, mennyit ér 1 hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét.Hogy megértsd, mennyit ér 1 óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár.Hogy megértsd, mennyit ér 1 perc, kérdezd meg az utast, aki lekéste a vonatot.Hogy megértsd, mennyit ér 1 másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet.Hogy megértsd, mennyit ér 1 tizedmásodperc, kérdezd meg a sportolót, aki csak ezüstérmet nyert az Olimpián.Minden pillanat kincs, ami a tied. És becsüld meg jobban, mert megoszthatod valakivel, akivel tökéletesen eltöltheted.És emlékezz, hogy az idő senkire sem vár. A tegnap történelem... "Weblap látogatottság számláló:

Mai: 280
Tegnapi: 197
Heti: 942
Havi: 3 035
Össz.: 1 259 984

Látogatottság növelés
Oldal: idézetek
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »