i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

nincsen szebb kora az emberiségnek
mint az első ifjúság évei. Azon láncok,
melyek akkor köttetnek, nem szakadnak
el örökké, mert nem a világban kerestünk
még akkor barátokat, hanem a barátjainkban
leltük fel az egész világot
a legjobb barát: szid, mint egy apa. érdeklődik, mint egy anya. kötekedik, mint egy nővér. irritál, mint egy bátyó. jobban szeret mint egy szerető. :) 


Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom. ♥ Barátok.. ők színezik ki az én fekete-fehér történetemet 


,, A barátságunk azon néhány dolog egyike az életemben, amelyektől normálisnak érzem magam."


,,A barátság  egy lélek két testben ",, Számíthatsz rám ,ha közel vagy, vagy távol,

Számíthatsz rám bármikor és bárhol,

Számíthasz rám ha gyenge vagy,vagy bátor,

Számíthatsz rám ha el vagy veszve ,mert barátod vagyok

mindörökre"Legyél önmagad, a barátaidnak nem kell más


~ A sors választja a rokonaidat,de a barátaidat te választod.


Normális voltam egészen addig, míg nem találkoztam ezekkel az idiótákkal, akiket a barátaimnak hívok! :D


Barátok: csak egy hétbetűs szó, én mégsem tudok nélkülük még 7 másodpercet sem élni

A barátság gyakran végződik szerelemmel, de a szerelem barátsággal sohaEgy jó barát azt mondja: "ha valaha is szükséged lesz valamire, én itt leszek", de egy igazi barát ennyit mond: "soha nem lesz szükséged semmire, hiszen én itt vagyok neked"


~ Nem az a barátod, aki szemtől-szembe kedves hozzád, hanem az, aki a hátad mögött sem mond rosszat rólad :)


A barátok olyanok, mint a négylevelű lóhere: nehéz találni de jó hogy ha vannakAz igazi barátságban semmit sem kell megmagyaráznod a másiknak.Ne menj előttem,lehet,hogy nem tudlak követni.
Ne  gyere mögöttem,lehet,hogy nem tudlak vezetni.
Gyere mellettem és légy a barátom.""Ha az összes barátom leugrik egy hídról,én nem ugrom velük.
Lent várok,hogy elkaphassam őket."...igaz barát olyan, mintha második énünk volna


"Igazi barátod az,kivel nem kínos,ha beszélgetés közben beáll egy hosszabb csend,s nem kezdessz el azon agyalni,mit is mondhatnál..""A barátság egy aranykötél,amely ha elszakad,össze lehet ugyan kötni,de a csomó megmarad.""Az igazi barát az,aki ha megkérdezi tőled,hogy hogy vagy,meghallgatja a választ is."Köszönöm az életnek, hogy van egy jó barátom, mosoly fakad arcomon amikor meglátom, egy baj van csak, hogy valahol elhagytam, és azóta sajnos nem mosolygok gyakran.."A világ olyan mint egy tükör.Látod?Mosolyogsz és a barátaid visszamosolyognak.""A barátság szívből jön,amikor közösen teszünk szép és nehéz dolgokat.""Az igazi szerelemnél csak az igazi barátság ritkább.""A legnagyobb ajándék,amit embertársadnak adhatsz,az,hogy őszinte szívvel figyelsz rá.""A barát ismeri a szívedben lévő dalt és eldúdolja neked,amikor kezded felejteni."
                                                                           Sok ember fog ki- és besétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak lábnyomot a szívedben.


"A barátság-ez a szent emberi kapocs-úgy oltalmaz a magánytól,a számkivetettségtől,a félelemtől,a mozdulatlanságtól,hogy énünket megkettőzi:két szem-egy látvány;két szív-egy érzés;két hang-egy gondolat;két test-egy lélek.""A barátság az egyetlen olyan kapcsolat,amely kölcsönös,szabad választással jön létre.Nem velünk születik,mi teremtjük.Nem fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat,vagy érdek.Nem akarunk egymástól semmit-egyszerűen csak jó együtt lenni.A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel,hogy találkoztunk már valahol.Hogy ismerem őt.Ez persze sejtelem,nem biztos hogy így van.Sosem tudhatjuk,mitől vagyunk otthon egymásban.De ha a barátomhoz megyek:hazamegyek!""Az életünket egyrészt mi magunk,másrészt a barátainktehetik boldoggá,vagy boldogtalanná."


"Minél több vitát nyersz,annál kevesebb barátod lesz.""Sosem lesznek barátaid,ha hibátlan embereket keresel.""Az igazi barát érzi,mikor a szükség hívja."


A barátot a legnagyobb jó közé soroljuk, a barát hiányát és a magányt pedig a legkeservesebb dolognak tartjuk."A barát az,aki megérti a múltad,hisz a jövődben,és elfogad annak,aki vagy."


"Aki barát,az szeret,de aki szeret,az nem mindig barát."


"Az igaz barát az,aki alaposan ismer téged,de ennek ellenére szeret.""A jó barát garantálja,hogy kihoz a börtönből,de az igazi barát ott fog ülni melletted,amíg ki nem szabadulsz.""Barát az,akire akkor is vágyódsz,amikor egyedül szeretnél lenni.""Barátom az,aki ha jót kíván nekem,úgy is gondolja.""Barát az,aki akkor is hibátlan tojásnak lát,ha éppen van rajtad egy kis repedés."Az igaz barátság megmagyarázhatatlan kapcsolat két olyan ember szíve között, akik gazdagabbá teszik egymás életét. Talán nem is emlékeznek már, hogyan született barátságuk, azt azonban biztosan tudják, hogy létük kölcsönös ajándékot jelent életükben.Az igazi barátok nem azok, akikkel leülsz egy órácskára dumálni és iszogatni. Az igazi barátokkal nem kell mindennap találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk."


"A barátok olyanok, mint a csillagok. Nem mindig látod őket, de tudod hogy vannak."


"Igazi barátod az, aki a hátad mögött is csak jót mond rólad."


"Az igazi barát az, aki ha megkérdezi tőled, hogy hogy vagy, meghallgatja a választ is."


„Semmi sem éri meg a küzdelmet, csupán a nevetés és a barátok szeretete!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 163
Tegnapi: 197
Heti: 825
Havi: 2 918
Össz.: 1 259 867

Látogatottság növelés
Oldal: baráti idézetek
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »