i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

Anyu, miért? 
 

Az alkohol adója: egy ártatlan halála.

Elmentem egy buliba, Anyu, és emlékeztem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, tehát nem ittam semmi alkoholt.

Büszke voltam Anyu, ahogy azt te előtte megmondtad. Enm ittam alkoholt vezetés előtt, Anyu, amiért a többiek gúnyolódtak is velem.

Tudtam, hogy igazad volt, Anyu, és hogy neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért, Anyu, és mindenki indult haza.

Ahogy az autóhoz léptem, Anyu, tudtam, hogy épségben haza fogko érni: nevelésed alapján- felelősségteljesen és büszkén!

Lassan mente, Anyu, é bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofőr nem vett észre, és frontálisan velémhajtott.

Ahogy fekszem itt a járdán, Anyu, hallom a rendőröket, amint mondják, hogy a másik sofőr ivott. És most én vagyok az, akinek ezért meg kell fizetnie!

Itt fekszem, haldoklom, Anyu kérlek siess. Hogy történhet ez meg velem? Az életem kipukkan, mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér, Anyu és a legtöbb az én saját vérem. Hallom az orvos azt mondja, Anyu, hogy már nem tud segíteni rajtam.

Csak azt akarom mondani, Anyu, hogy esküszöm, tényleg semmit nem ittam. A többiek voltak Anyu, akik semmivel sem törődtek.

Valószínüleg a másik sofőr is ilyen buliban volt, mint én, Anyu. Egyetlen különbség van csupán: ő volt az, aki részeg volt, és én vagyok az, aki most meg fog halni!

Miért isznak az emberek Anyu? Ez az egész életüket tönkreteszi! Erős fájdalmaim vannak, mint késszúrás, olyan erősek! A férfi, aki belém jött, Anyu, körbe-körbe szaladgál,én pedig itt fekszem és haldoklom. Ő meg csak néz rám hülyén.

Mondd meg a bátyámnak, hogy ne sírjon, Anyu! És mondd meg apunak, hogy legyen most bátor. És ha a mennyországban leszek, Anyu írasd a sírkövemre: "Apja lánya".

Valaki mondhatta volna neki, hogy ne igyon, ha vezet, Anyu! Ha mondta volna neki valaki, Anyu, akkor most nem kellene meghalnom. Már alig kapok levegőt, Anyu és nagyon félek. Kérlek ne sírj miaattam, Anyu! Mindig ott voltál, amikor szükśegem volt rád. Mielőtt elmegyek van egy utolsó kérdésem, Anyu: 

NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI?
 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 225
Tegnapi: 197
Heti: 887
Havi: 2 980
Össz.: 1 259 929

Látogatottság növelés
Oldal: Anyu miért /történet/
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »