i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

Mit is érzel, mondd el szmájlik nélkül...

 
,,Ma volt az a nap, amikor rájöttem: ha végleg túl leszek rajtad, akkor boldogabb leszek, mint valaha voltam. Annyira boldog, amilyenné te sosem tudtál tenni..!" ,,Fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjuk elmenni. elszakadni. megszabadulni. az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észre vegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék szerelmedet. minden egyes ciklust le kell zárni. nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy." 


,A reménytelen szerelemről, amint kiderül, hogy nem is reménytelen, pillanatok alatt az is kiderül, hogy nem is szerelem.  


 ,,Ha csak egyszer tiszta szívedből mondod: 'szeretlek', ez többet ér, mintha százszor elismétled: 'örökké hű leszek hozzád'. ebben az egy szóban, ebben az érzésben minden hűség benne van. ez az érzés kényszerít hűségre. örök hűségre..!"  


,,Lehetnék én flegma is, de nem tudnám megtenni. nem tudnám azt mondani, hogy húzz el, mert azt akarom, hogy maradj velem. de neked mi jár fejedben..?? mondd, mit szeretnél tőlem..? ha semmit, miért nem mész el..? engem ezzel megbántasz, hát nem érted..? itt vagy velem, de mégsem értelek. mondd, szeretsz? vagy egyszerűen csak elviselsz..? itt akarsz maradni, vagy csak kényszert érzel..?? várok a válaszra, de nem várhatok örökké. értsd meg, nem adhatom oda a szívem, ha tudom, hogy te töröd ketté.." 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 197
Heti: 782
Havi: 2 875
Össz.: 1 259 824

Látogatottság növelés
Oldal: Szerelem :\\\
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »