i d é z e t e k *_*

... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni.Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira nagyon hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból a valóságba, hogy megölelhesd.Akik szeretik egymást, keresik egymást. Ha a szél kétfelé fújja őket, térden is visszamásznak egymáshoz. Ha tengert vetnek közéjük, a lelküket küldik által a tengeren: levélben találkoznak


Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami.


Mikor rád gondolok, megremeg a lelkem.
Ilyenkor úgy érzem, bilincsben a testem.
Mindig itt vagy velem, mégis oly távol.
Én tudom egyedül, mennyire hiányzol!!! "Erős karomban érezzem termeted,
Tested rózsás hajlatát szerelemmel.
Tündérszép lelkeddel engem takarnál,
Forró csókkal, öleléssel halmoznál.


"Csak egy csók volt, de soha ne feledd: neked adtam benne a lelkemet!""A szív az törékeny műszer. Ezért is óvjuk olyan erőteljesen, ezért adjuk oda olyan ritkán, és ezért jelent olyan sokat ha mégis megtesszük. VAnnak szívek amelyek törékenyebbek másoknál. Valahogy tisztábbak. Mint a kristály az üvegek között, de még összetörve is gyönyörűek.""El akarod felejteni, hogy valaha ismertük egymást, és én is próbálom ezt tenni, de akárhányszor elsétálsz mellettem, darabokra hullok."


"Kínzó vágy gyötör, hiányod majd megöl, nem bírom ki nélküled! KÉRLEK!!! Szoríts magadhoz, s csókkal mondd, hogy szeretsz.""Ha könnycsepp sosem sírnék, nehogy elveszítselek."


Nem tudok aludni, remeg a szívem, hiányzik, hogy kezed kezemhez érjen. Riadtan ébredek, merre vagy, hol lehetsz. Megnyugszom, csak mondd, hogy szeretsz.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 136
Tegnapi: 197
Heti: 798
Havi: 2 891
Össz.: 1 259 840

Látogatottság növelés
Oldal: Hiányzol.:(
i d é z e t e k *_* - © 2008 - 2018 - szomruidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: elfelejtelek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »